Hoppbassängen bokad i helgen

Hoppbassängen är abonnerad och stängd för allmänheten 23/3 kl 10-11 och kl 15.30-18 samt 24/3 kl 10-12. Resten av badhuset är öppet som vanligt, se våra öppettider. Välkommen!

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck. Prova restaurangens goda och nyttiga frukost - finns även för förbokning.

 

RE:AL Juice & Food

Navets resturang drivs av RE:AL Juice & Food. I sortimentet ingår bland annat fräscha och nyttiga juicer, smoothies, wraps, sallader, paninis och varma maträtter. Här är det enkelt att hitta något som passar - oavsett om du bara vill ha något lätt efter träningen eller om du vill sitta ner och njuta av en god måltid.

Ät för rabatterat pris alla vardagar i februari

Under februari erbjuder vi Dagens rätt till ett rabatterat pris. Erbjudandet gäller måndag-fredag hela februari.

DAGENS RÄTT


Hamburgermål, 90g med chips /sallad och 33 cl dryck

50 kr

Liten Oumph mål med chips /sallad och 33 cl dryck

50 kr

Stor korvmeny, 2 kokta/grillade med mos, räksallad,
gurkmajonnäs och 33 cl dryck

50 kr

DAGENS RÄTT - Barnmeny


Toastmeny, en toast med varma chips och 33 cl dryck

30 kr

Pannkaksmeny, 3 st pannkakor med sylt, grädde
och festis /mjölk

30 kr

 

Ordinarie öppettider i restaurangen

Ordinarie öppettider, höst- och vårtermin


10-18.30

Varm mat kan beställas från 30 minuter efter öppning fram till 30 minuter innan vi stänger. Övriga tider säljer receptionen glass, fika och dryck.

 

Våt och torr del

Restaurangen är uppdelad i två delar – en torr del i anslutning till entrén och en våt del som du kan gå till direkt från bassängerna.

Egen matsäck

Du kan äta din egen matsäck i restaurangen. Det finns också tillgång till mikrovågsugnar.

Engångsmaterial är till våra mat- och fikagäster. Om ni har med er egen matsäck glöm inte att ta med er något att äta på och dricka ur. Av säkerhetsskäl får du inte ta med glas och porslin in i anläggningen.

Frukost för morgonpigga

Vi erbjuder färdiga frukostpåsar för 39 kr till alla morgonpigga motionssimmare. Frukostpåsen innehåller yoghurt med granola och blåbär, en macka med ost och ett glas juice.

Boka en frukostpåse via knappen Boka, välj Navet och Boka arrangemang. Förbeställ senast kl 17 dagen innan. Frukosten kan sen hämtas i kylen vid restaurangen i blöta serveringen när du vill innan kl 10 på morgonen. 

Kontakt till RE:AL Juice & Food

Telefon: 090-16 16 41
Mejl: restaurangnavet@gmail.com (svarstid 1-2 dagar)

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. 

Badkalas på Navet