Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Tonvikten ligger på god, näringsrik mat. Här kan du också äta din egen matsäck.

RE:AL Juice & Food

Navets resturang drivs av RE:AL Juice & Food. I sortimentet ingår bland annat fräscha och nyttiga juicer, smoothies, wraps, sallader, paninis och varma maträtter. Här är det enkelt att hitta något som passar - oavsett om du bara vill ha något lätt efter träningen eller om du vill sitta ner och njuta av en god och nyttig måltid.

Se meny för RE:AL Juice & Food (PDF)PDF . Vissa avvikelser av utbud kan förekomma.

Ordinarie öppettider i restaurangen

Ordinarie öppettider, höst- och vårtermin


10-18.30

Varm mat kan beställas från 30 minuter efter öppning fram till 30 minuter innan vi stänger. Övriga tider säljer receptionen glass, fika och dryck.

 

Våt och torr del

Restaurangen är uppdelad i två delar – en torr del i anslutning till entrén och en våt del som du kan gå till direkt från bassängerna.

Egen matsäck

Du kan äta din egen matsäck i den våta delen av restaurangen. Det finns också tillgång till mikrovågsugnar.

Engångsmaterial är till våra mat- och fikagäster. Om ni har med er egen matsäck glöm inte att ta med er något att äta på och dricka ur. Av säkerhetsskäl får du inte ta med glas och porslin in i anläggningen.

 

Kontakta RE:AL Juice & Food

Telefon: 090-16 16 41
Mejl: restaurangnavet@gmail.com (svarstid 1-2 dagar)

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. 

Badkalas på Navet