Crawlsim

För dig som vill ta din simning till en ny nivå erbjuder vi crawlsim. Du kommer att lära dig att simma snabbare, bli mer uthållig och få ut mer av din träning. 

Lär dig från grunden eller förbättra din crawl

På crawlsim lär du dig crawl från grunden och får en bra förståelse för tekniken i simsättet. Crawlsim passar även dig som har provat på crawl förut och vill lära dig mer. 

Vi går igenom tekniken i arm- och bentag som gör att du kan ta dig fram i vattnet snabbare. När du crawlar tränar du också upp din styrka och din kondition på ett mer effektivt sätt.

Våra instruktörer, som alla har en gedigen bakgrund inom simning, ger dig personlig handledning och de verktyg du behöver för att träna vidare på egen hand.

Praktisk information

Max 15 deltagare per grupp. Från 16 år. Gruppen hålls på tisdagar kl. 18.30.

Bokningsinformation

Crawlsim är en del av Navets gruppträning. Bokning kan ske via Navets webbokning eller i receptionen på Navet. Har du inte något Navetkort måste du först registrera en användare i webbokningen.

Bada och träna

50-metersbassängen

Navetkortet

Vill du kunna bada, träna och relaxa på Navet så ofta du vill, gymma på Umeå Sport och Motion i Navet och bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navet+! 

Mer spänning

Upplevelsebadet