Service och underhåll 19-20 juni

19 juni - Bubbelpoolen och relaxavdelningen stängda

20 juni - Pluppbassängen stängd

Resten av badhuset är öppet enligt sommarens öppettider. Se våra öppettider. Välkommen!

Omklädning

På Navet finns det ett flertal omklädningsrum för olika behov. Se alltid till att duscha innan du badar. 

Omklädningsrum

Det finns dam- och herromklädningsrum med gott om skåp (totalt över 700 stycken) både på entréplan och vid relaxavdelningen en våning ned.  Ett av dessa är särskilt anpassat för personer med nedsatt rörlighet. Läs mer om tillgängligheten.

Du låser skåpet elektroniskt med armbandet som du får låna när du betalar inträde. Du behöver alltså inte ha med dig ett hänglås. Kom ihåg att du själv ansvarar för dina tillhörigheter.

Använd gärna en skopåse eller plastpåse för att skydda dina ytterskor när du ställer in dem i skåpet.

Duscha före bad

Det är viktigt att alltid duscha noggrant, utan badkläder, före bad. Kom också ihåg att det inte är tillåtet att bära underkläder under badkläderna. Detta är för att vi ska kunna hålla vattnet rent och skapa en så bra upplevelse som möjligt för alla besökare.

Bastu

Det finns bastu i dam- och herromklädningsrummen. I bastun ska du inte ha på dig badkläder. Du bör också använda ett sittunderlag (t.ex. en handduk) i bastun.

Babysim

Babysim är en mysig och rolig aktivitet att göra tillsammans med ditt barn. Vi gör olika övningar som främjar barnets vattenglädje, balans och koordination. För barn mellan 3 och 11 månader. 

Navetkortet

Vill du kunna bada, träna och relaxa på Navet så ofta du vill, gymma på Umeå Sport och Motion i Navet och bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navet+! 

Koppla av i upplevelsebadet

Ta en välförtjänt paus efter simturen och njut av värmen i bubbelpoolen och ångbastun.