Service och underhåll 19-20 juni

19 juni - Bubbelpoolen och relaxavdelningen stängda

20 juni - Pluppbassängen stängd

Resten av badhuset är öppet enligt sommarens öppettider. Se våra öppettider. Välkommen!

Konsten på Navet

Konstnären Sonja Larsson har skapat två konstverk som pryder väggarna inne på Navet.

Konsten vid 50-metersbassängen

På väggen som löper längs med Navets 50-metersbassäng har konstnären Sonja Larsson skapat ett konstverk som anspelar på både vattnets och luftens rörelse. Konstverket är ett grafiskt mönster som målats för hand direkt på kakelplattor som satts upp på väggen. Plattorna är både blanka och matta och skapar i sig ett skimrande mönster. Helheten blir ett konstverk som vid första anblick ser enkelt ut men som vid en närmare titt har mer djup. De stora glasväggarna gör även att förbipasserande ute på Skolgatan kan se konstverket.

Röd rymd

Verket Röd rymd av Sonja Larsson är en av sex målningar i en svit som ställdes ut på Konstakademien 2015. Utställningen, som fick namnet Spiraler, var resultatet av ett samarbete mellan Sonja Larsson och kompositören Molly Kien. Röd rymd kan du nu beskåda i restaurangen på Navet.

Sonja Larssons målning Röd Rymd, 2015, Olja och vinyl på akrylglas

Motionssimma i 50-metersbassäng

Simning är ett bra och effektfullt sätt att träna som passar alla. Genom att simma förbättrar du din kondition och bygger upp din muskulatur, samtidigt som du undviker att slita på dina leder.  

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Tonvikten ligger på god, näringsrik mat. Här kan du också äta din egen matsäck.

Koppla av i upplevelsebadet

Ta en välförtjänt paus efter simturen och njut av värmen i bubbelpoolen och ångbastun.