Minisim

På minisim får ditt barn öva sin vattenvana samtidigt som stor vikt läggs vid vattensäkerhet. Här har barn och föräldrar lika roligt! För barn mellan 1 och 7 år. 

Lek och lärande i vattnet

På minisim har vi alltid roligt – vi åker rutschkana, dyker efter skatter, tar oss fram i hinderbanor, leker sjörövare och går som pingviner. Målet med alla övningar vi gör är att barnen ska känna sig trygga i vattnet och samtidigt ha respekt för det, och på sikt kunna simma självständigt. Här får barnen chansen att upptäcka vad de klarar av!

Kunniga instruktörer och små grupper

Minisimmet leds av våra erfarna, utbildade instruktörer i en lugn och avskild miljö. Grupperna är små och vi utgår alltid från varje barns förutsättningar och behov.

Grupper

Barnen delas in i grupper efter ålder. Inga förkunskaper behövs. En eller två vuxna är med i vattnet. Kurserna hålls på tisdagar och/eller söndagarPDF.

Sjöhästen 1-2 år

10 tillfällen à 30 minuter. Max 8 barn.

Sjöhästen 2-3 år

10 tillfällen à 40 minuter. Max 8 barn.

Sjöhästen 4-7 år

10 tillfällen à 40 minuter. Max 8 barn.

Pris

1395 kr för 10 tillfällen. I priset ingår endast minisim, inte fritt bad. Du har tillträde till anläggningen 30 minuter före och efter kurstiden.

Datum

Grupperna ges i tre omgångar under läsårsperioden 2017/2018.

Omgång 1
Platserna släpps måndag 21 augusti 08:00.
Pågår v 36-46 (uppehåll v 44)

Omgång 2
Platserna släpps måndag den 13 november 08:00.
Pågår v 48-7  (upphåll v 51 & v52)

Infomation om hösten kommer snart.

Bokningsinformation

Bokningsinformation (PDF)PDF

PROBLEM
Vi har problem med betalningen till minisim. För att betala behöver du komma in till Navet. Från att du gjort din anmälan har du en timme på dig tills du tappar din plats. Vi beklagar detta och jobbar så snabbt vi kan på att lösa betalningsproblemet.
/ Personalen, Navet

Fokus på glädje

Simskola

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Tonvikten ligger på god, näringsrik mat. Här kan du också äta din egen matsäck.

Babysim