Service och underhåll 19-20 juni

19 juni - Bubbelpoolen och relaxavdelningen stängda

20 juni - Pluppbassängen stängd

Resten av badhuset är öppet enligt sommarens öppettider. Se våra öppettider. Välkommen!

Babysim

Babysim är en mysig och rolig aktivitet att göra tillsammans med ditt barn. Vi gör olika övningar som främjar barnets vattenglädje, balans och koordination. För barn mellan 3 och 11 månader. 

Fokus på trygghet och glädje

Genom att gå på babysim med ditt barn kommer barnet lära sig att förknippa vatten med något roligt och tryggt. Vi gör alla övningar helt och hållet på ditt barns villkor och fokuserar på att ha roligt tillsammans.

Nya aha-upplevelser

På babysimmet får du chansen att se ditt barn uppleva flera saker för allra första gången. Med hjälp av simpuffar får barn som ännu inte börjat krypa upptäcka hur det är att kunna ta sig framåt och själv kunna styra riktningen. Det blir garanterat en aha-upplevelse för barnet!

Barnet lär sig också att hålla andan under vatten och själv ta sig upp till ytan. Både du och ditt barn kommer att upptäcka hur mycket barnet faktiskt kan.

Små grupper och lugn miljö

Vi håller till i en egen bassäng i en lugn, avskild miljö. Grupperna är alltid små och våra erfarna instruktörer har särskild utbildning i att leda babysim.

Grupper

En eller två vuxna är alltid med i vattnet. Kurserna hålls på tisdagar och/eller söndagarPDF.

Guppy nivå 1

Barnet ska vara 3-11 månader gammalt, väga minst 4kg och ha läkt navel.
10 tillfällen à 30 minuter. Max 8 barn.

Guppy nivå 2

För dig som har gått Guppy nivå 1. 
10 tillfällen à 30 minuter. Max 8 barn.

Pris

1395 kr för 10 tillfällen à 30 minuter. Du har tillträde till anläggningen 60 minuter före och efter kurstiden. I priset ingår endast babysim. Bad före och efter lektionstiden ingår inte i kursavgiften utan betalas som en vanlig badentré i receptionen.

Datum

Grupperna ges i tre omgångar under läsårsperioden 2017/2018.

Omgång 1
Platserna släpps måndag 21 augusti 08:00.
Pågår v 36-46 (uppehåll v 44)

Omgång 2
Platserna släpps måndag den 13 november 08:00.
Tisdag v 49-8 (uppehåll v 52 & v 1)
Söndag v 48-7 (uppehåll v 51 & v 52)

Omgång 3
Platserna släpps måndag 26 februari 08:00.
Tisdagar v 11-22 (uppehåll v 14 & v 18)

Bokningsinformation

Bokningsinformation (PDF)PDF

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Tonvikten ligger på god, näringsrik mat. Här kan du också äta din egen matsäck.

Fokus på glädje

Simskola

Att kunna simma är en otroligt viktig kunskap som man har glädje av hela livet. På Navets simskola har vi en genomtänkt pedagogik som hjälper ditt barn att hitta tryggheten i vattnet och lära sig simma självständigt. 

Minisim

På minisim får ditt barn öva sin vattenvana samtidigt som stor vikt läggs vid vattensäkerhet. Här har barn och föräldrar lika roligt! För barn mellan 1 och 7 år.